Advies op maat van een van onze specialisten

Doorbreek de geluidsbarrière met merken als Bang & Olufsen, Bluesound, Bose, HEOS by Denon, NAD, Sonoro en Sonos

Bij Van Kapel hebben we audioapparatuur van alle merken en in alle soorten en maten. Het een klinkt nog mooier dan het ander. Welke audioapparatuur het geluid het mooiste weergeeft, is vaak subjectief en persoonlijk. Trakteer uw oren daarom op een bezoekje aan onze ‘muziekwinkel’ en ontdek welke audioapparatuur het beste in uw gehoor ligt.

U weet niet wat u hoort, maar u weet ook niet wat u ziet

De audioapparatuur bij Van Kapel klinkt niet alleen geweldig, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. Zo bieden de luidsprekers van Bang & Olufsen een nieuwe kijk op geluid. Denk aan de ronde BeoSound Edge luidspreker, waardoor het net is alsof het geluid naar je toe rolt. Aan design-iconen als de kegelvormige BeoSound 1 en 2 en de langwerpige BeoSound 35. En aan de BeoSound Shape, een draadloos luidsprekersysteem dat je als een kunstwerk in de meest uiteenlopende variaties aan de muur kunt hangen.

Bij Bang & Olufsen krijgt ‘out of the box denken’ een nieuwe dimensie. Het iconische design van de slanke staande BeoLab 18 is daar een mooi voorbeeld van. Daarbij zorgt de akoestische lens ervoor dat de perfecte geluidskwaliteit gelijkmatig wordt verspreid. En wat te denken van de prachtig vormgegeven BeoLab 90, die met een vermogen van maar liefst 8200 Watt tevens de krachtigste luidspreker is die Bang & Olufsen tot nu heeft gecreëerd.

Sonos: het draadloze Home Sound System voor perfect klinkende muziek, films en tv

Met Sonos vult u alle kamers van uw huis met weergaloos klinkende muziek, films en TV. U streamt al uw muziek via uw wifi-netwerk, speelt af waar u zin in hebt en heeft overal een intens en sensationeel geluid. Met Sonos heeft u alle muziek ter wereld binnen handbereik. Van de meest populaire streamingdiensten en on demand services tot de beste internetradiostations. Van uw favoriete podcasts en audioboeken tot uw eigen downloads.

Bose laat muziek horen alsof u er zelf live bij bent

De Bose-app doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt uw favoriete tracks naar verschillende ruimtes en past het volume of andere instellingen aan. Een eigen tuningtechniek zorgt ervoor dat al uw muziek altijd even goed klinkt, waar u de speaker ook neerzet. Kortom, Bose laat een concert klinken alsof u er zelf live bij bent.
En soundbars en home-cinemasystemen met surround sound van Bose halen alles uit uw entertainment, zodat u thuis op de bank van een ware bioscoopervaring geniet.

Wij veranderen onze winkel graag in een concertzaal voor u

Dankzij de integratie van audio, TV en internet kan er tegenwoordig meer dan u voor mogelijk houdt. Bij Van Kapel tonen wij u dat allemaal in onze showroom. Loop gerust binnen. Wij veranderen onze winkel graag in het Concertgebouw of het Ziggo Dome voor u. Wij nemen alle tijd om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Als u wilt komen wij bij u thuis kijken wat de beste oplossing is. En wilt u uw audioapparatuur door ons laten installeren, dan doen wij dat vanzelfsprekend graag voor u.

Snel schakelen door eigen Technische Dienst
Wij kunnen uw apparatuur installeren en onderhouden
Veel vakkennis, ervaring en advies op maat
Vergaande service tot in uw bedrijf of huis