Advies op maat van één van onze specialisten

Woonverlichting, van Italiaanse designlamp tot railverlichting

Op het gebied van woonverlichting hebben we bij Van Kapel werkelijk alles in huis. Bureaulampen, tafellampen, staande lampen, vloerlampen, hanglampen, plafondlampen, designlampen, kroonluchters, railverlichting, noem maar op. U kunt kiezen uit vele stijlen, van modern tot klassiek.

Maar ook voor industriële verlichting. Voor ieder interieur biedt onze verlichtingswinkel een passende maatwerkoplossing. Ook lampenkappen leveren wij op maat. U heeft keuze uit vele stoffen, kleuren, maten en vormen.

LED-lampen hebben tegenwoordig net zo’n warme uitstraling als gloeilampen

Bij Van Kapel hebben we nog steeds een ruim assortiment in gloeilampen. Maar u kunt ook kiezen voor LED-lampen. Dat is duurzaam en financieel interessant. Want daarmee verbruikt u 75% minder stroom en de lampen gaan aanzienlijk langer mee. Bovendien heeft LED-verlichting tegenwoordig net zo’n warme uitstraling als gloeilampen. Bij de LED-armaturen is veel aandacht besteed aan vormgeving en design. En over warmte en energiebesparing gesproken: u kunt het licht ook nog eens dimmen.


Steek uw licht eens op in de winkel. Of ga naar de webshop. De kans is groot dat u slaagt.

Winkelverlichting en bedrijfsverlichting op maat voor uw zaak

De verlichting heeft een grote invloed op het werkklimaat en de sfeer in een kantoor, bedrijf, winkel of horecagelegenheid. Steek daarom gerust uw licht bij ons op. Wij hebben de kennis en expertise om samen met u tot een uitgekiend lichtplan te komen, met de lampen die perfect aansluiten bij uw business en bedrijf.

Wij leveren maatwerkverlichting voor diverse sectoren. Variërend van kantoren en bedrijven tot cafés en restaurants. En van hotels tot grote winkelketens.

Wij werken uitsluitend met topmerken

Bij Van Kapel zijn wij er trots op dat we werken met mooie merken. Denk bijvoorbeeld aan Hight Light, Knapstein, Master Light, Philips, SLV en Steinhauer verlichting. Daardoor onderscheiden we ons als verlichtingsspeciaalzaak met exclusieve verlichting.

Wilt u een lichtplan? Wij laten er graag ons licht over schijnen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een compleet lichtplan. Onze mensen komen graag bij u langs om verlichtingsberekeningen te maken om zo een optimale verlichting en sfeer te creëren.

In het opstellen van zo’n maatwerklichtplan gaat veel tijd zitten. Daarom brengen wij daarvoor een kleine vergoeding in rekening.

Schakel ons in voor een verlichtingsadvies of lichtplan op maat

Wilt u een verlichtingsadvies dat perfect aansluit bij uw kantoor, bedrijf, horecagelegenheid of winkel? Of wilt u een lichtplan laten maken voor uw huis, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of tuin? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bekijk onze folder

Wilt u onze folder bekijken klik dan hieronder.