Advies op maat van een van onze specialisten

Bij ons kunt u kiezen uit topmerken als Atag, Bosch, Braun, Liebherr, Melitta, Miele, Nespresso, Philips en Siemens

Wij werken louter met sterke merken. Dat is voor u een garantie dat de apparaten goed hun werk doen en lang mee gaan. En mocht er een keer iets aan mankeren, dan treedt de garantie in werking.

Met de Miele wasdroger met warmtepomp-technologie kunt u na 20 jaar € 2.000,- aan energie besparen

Aan de buitenkant van wasmachines en wasdrogers is weinig veranderd. De ontwikkelingen aan de binnenkant staan niet stil. Zo introduceert Miele een wasdroger met warmtepomptechnologie waarmee u vergeleken met een normale luchtafvoerdroger maar liefst 50% bespaart op energie. Deze wasdroger is dan ook ingeschaald in de meest zuinige energie-efficiëntieklasse A+++. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar levert u gemiddeld een besparing op van € 100,- per jaar. Over de gehele levensduur van gemiddeld 20 jaar scheelt u dat dus € 2.000,- in uw portemonnee.

Wij hebben ijskoud de vriezer of koelkast die bij u past

Wilt u een koelkast, vriezer, koel-vriescombinatie of inbouwkoel-vriescombinatie? Bij Van Kapel heeft u eindeloos veel keuze.

Laat de vaat lekker doen door een inbouw vaatwasser van Atag, Bosch, Miele of Siemens

U kunt de vaat zelf doen. Maar u kunt dat karweitje ook dag in dag uit, jaar in jaar uit laten opknappen door een vaatwasser van topkwaliteit. Een glanzend resultaat verzekerd. Voor elke vaatwasser in onze showroom is wel wat te zeggen. Neem bijvoorbeeld een inbouw vaatwasser van Siemens. Voorzien van een varioSpeedPlus knop waarmee u de spoel- en droogtijd met maar liefst 66% kunt verkorten. En waarbij het reinigen verloopt via diverse automatische en energiezuinige programma’s. Hierdoor heeft deze vaatwasser het energielabel A++ gekregen. Loop gerust binnen in onze showroom. Onze medewerkers kunnen u alles over de verschillende modellen vertellen.

Wilt u koken op een gasfornuis of een keramische of inductie kookplaat?

Bij Van Kapel hebben we alle ingrediënten in huis om lekker te koken. We hebben een breed assortiment in gasfornuizen van topmerken als Atag, Bosch, Miele, Pelgrim en Siemens. Wilt u overstappen op elektrisch koken? Dan bieden deze merken u ook ruime keuze in keramische en inductie kookplaten. Een inductiekookplaat is sneller, veiliger en energiezuiniger dan een keramisch model. Het voordeel van een keramische kookplaat is weer, dat u geen speciale pannen nodig heeft om te koken.

Onze afzuigkappen voeren de luchtjes geruisloos af

Tegenwoordig zijn afzuigkappen mooie staaltjes van design. Met een afzuigkap van Atag, Bosch, Miele of Siemens heeft u dus iets moois voor aan de wand. Maar u kunt ze ook installeren boven een kookeiland, integreren in het werkblad of zelfs geheel onzichtbaar installeren. Of dat door ons laten doen. Onze afzuigkappen zijn stuk voor stuk energiezuinig en laten heel weinig van zich horen terwijl ze hun werk doen. U wordt er stil van.

Er staan bij ons heel veel ovens en (combi)magnetrons op het menu

We hebben een uitgebreide kaart als het gaat om ovens, magnetrons en combimagnetrons. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende modellen van merken als Atag, Bosch, Miele, Sharp, Siemens en Tefal. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen.

Met de strijkijzers van Laurastar strijkt u alles glad

Van Kapel biedt u een prachtige collectie strijkijzers van Laurastar: uitvinder van professionele strijksystemen voor particulieren. De alles-in-1-systemen bestaan uit een strijktafel die uitgerust is met een aanzuig- en opblaassysteem om valse plooien te voorkomen, een geïntegreerde stoomcentrale en een professioneel strijkijzer. Reken dus maar dat strijken voortaan gladjes verloopt.

In stilte genieten van onze stofzuigers

Bij Van Kapel treft u een breed assortiment stofzuigers van A-merken als Braun, Miele, Philips en Siemens. Praktisch alle stofzuigers zijn behalve krachtig ook uitermate stil. Daarnaast zijn er speciale stofzuigers voor harde parketvloeren, plavuizen, tegels, marmer en graniet. U kunt kiezen voor hygiënische stofzuigers met een hoge stofopname om allergische reacties te voorkomen. We hebben stofzuigers die speciaal geschikt zijn voor het opzuigen van dierenharen. En u kunt kiezen voor zakloze stofzuigers. Kortom, we hebben een aanbod waar u stil van wordt.

Wij hebben ook apparaten voor de perfecte kop koffie

Bij Van Kapel trakteren we u graag op een kop koffie. Maar u kunt er natuurlijk ook voor zorgen dat u voortaan thuis de perfecte kop koffie, cappuccino, espresso of latte macchiato kunt voorschotelen. Met bijvoorbeeld een Nespresso koffiemachine. Of met een magnifiek koffiezetapparaat van Braun, Melitta, Philips of Siemens. Kom eens langs en kijk welke koffiemachine het meeste bij u in de smaak valt.

Kruimeldieven, elektrische tandenborstels en nog veel meer

Daarnaast kunt u bij Van Kapel voor allerlei andere kleine huishoudelijke apparaten terecht. Zoals kruimeldieven van Bosch, Braun en Philips, die overal bij kunnen. Zodat kruimels, stofjes en pluisjes geen schijn van kans meer hebben. En elektrische tandenborstels van Braun en Philips, die hard zijn voor tandplak, maar zacht voor tandvlees. Zodat u er een stralende glimlach aan overhoudt.