Snel schakelen door eigen Technische Dienst
Wij kunnen uw apparatuur installeren en onderhouden
Veel vakkennis, ervaring en advies op maat
Vergaande service tot in uw bedrijf of huis

Eén speciaalzaak in elektrotechniek met LED, TV’s, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten

In 2005 zijn alle panden samengevoegd tot één speciaalzaak in elektrotechniek. U vindt hier een hele grote diversiteit aan producten. In de winkel van het elektrotechnisch bedrijf vindt u de allernieuwste ontwikkelingen op televisie-gebied. Als premium-dealer heeft Van Kapel alle Bang & Olufsen, Bose en Loewe audio- en video-apparatuur demonstratieklaar opgesteld. U vindt dé integratie van internet en audio met het Amerikaanse merk SONOS. Daarnaast heeft Van Kapel een breed assortiment aan elektrische huishoudelijke apparatuur, waaronder topmerken als Atag, Bosch, Liebherr, Miele en Siemens en fraaie en moderne verlichtingsarmaturen.

De nieuwste LED-armaturen bieden u ook een financiële verlichting van 75%

Bij Van Kapel Installatietechniek kunt u voor alle typen lichtbronnen en installatiemateriaal terecht. In de zaak vindt u ook de nieuwste LED-armaturen. Deze stijlvolle verlichtingsarmaturen gebruiken tot wel 75% minder energie dan gloeilampen en gaan ook nog eens veel langer mee. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws voor uw portemonnee.

Als het gaat om service gaat Van Kapel heel ver: tot in uw bedrijf of huis

Ondanks het ruime assortiment is het soms moeilijk om in de winkel tot een beslissing te komen. Bij Van Kapel Installatietechniek kunt u zich daarom ook thuis of op uw zaak laten adviseren. Dit advies op maat is geheel vrijblijvend. Van Kapel heeft heel veel vakkennis en ervaring in huis en ziet daarom vrijwel altijd het licht. Zelfs voor de meest ingewikkelde problemen vindt Van Kapel een oplossing! Bovendien is het mogelijk om alle apparaten door Van Kapel Installatietechniek te laten installeren.

De Technische Dienst kan uw apparatuur zowel binnen als buiten de garantietermijn onderhouden

Vanzelfsprekend wilt u lang plezier hebben van uw apparatuur. Van Kapel Installatietechniek heeft daarom een Technische Dienst die uw apparatuur zowel binnen als buiten de garantietermijn kan onderhouden. Heeft u een storing, dan kunt u die digitaal melden via ons storingsformulier. De Technische Dienst zorgt dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen.

Van Kapel werkt voor particulieren, woningbouwverenigingen, kantoren en bedrijven. Het installatiebedrijf voert alle elektrotechnische werkzaamheden uit in de regio.

U bent van harte welkom in de winkel

Onze winkel begeeft zich in het
hart van Delft

Hugo de Grootstraat 126
2613 TX Delft

Openingstijden Winkel

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 uur t/m 18:00 uur
Woensdag
09:00 uur t/m 18:00 uur
Donderdag
09:00 uur t/m 18:00 uur
Vrijdag
09:00 uur t/m 18:00 uur
Zaterdag
10:00 uur t/m 17:00 uur
Zondag
Gesloten