Advies op maat van een van onze specialisten

Onze showroom geeft een goed beeld wat merken als Bang & Olufsen, LG, Loewe, Philips, Samsung en Sony u te bieden hebben

Bij Van Kapel staat de televisie de hele dag aan. En niet één TV, maar tientallen TV’s. Zodat u kunt zien waarin de televisies onderling van elkaar verschillen. U kunt bij ons kiezen uit tot de verbeelding sprekende merken als Bang & Olufsen, LG, Loewe, Philips, Samsung en Sony. En ook binnen die merken heeft u keuzemogelijkheden te over.

Zo kunt u kiezen voor kleine TV’s, met een schermdiagonaal variërend van 20 inch (51 cm) tot 32 inch (81 cm). Voor middelgrote TV’s van 40 inch (102 cm) tot 55 inch (140 cm). En voor grote televisieschermen van 58 inch (147 cm) tot 86 inch (218 cm). U hebt keuze uit standaard, goede, zeer goede of uitstekende beeldkwaliteit. Ook in scherpte zijn er gradaties: HD Ready (720 pixels), Full HD (1080p), 4K (UHD), 8K (UHD) en UHD premium. U kunt kiezen voor een verversingssnelheid van 50 of 100 Hz. Dan zijn er verschillende schermtypes: LED-LCD, OLED en QLED.

Ook het geluid van een televisie is heel belangrijk. Wist u dat de helft van de impact van het beeld wordt bepaald door het geluid? Ook daarin kunt u weer kiezen voor een standaard, goede, zeer goede of zelfs uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast zijn al onze televisies energiezuinig. Welke TV het beste bij u past hangt van uw gebruik, persoonlijke voorkeur en budget af. Als u een bezoekje brengt aan onze showroom, adviseren wij u daarbij graag.

Van Kapel maakt kastje kijken nog mooier met TV meubels van Spectral

Spectral legt op spectaculaire wijze de verbinding tussen mooi wonen en niet meer weg te denken techniek. Tot de meest favoriete meubels behoren de series Ameno, Brick, Classics, Cockpit, Cocoon, Disc, Scala, Sonos Solutions, Music Box, Twenty, Tray en Wall. Bovendien biedt Spectral u een grote hoeveelheid nuttige accessoires zoals Smart Dock, Smart Charge, kabelkanalen, reinigingsproducten en een IR-link-systeem om apparaten te bedienen, terwijl de meubelklep gesloten is. Met de meubels van Spectral integreert u de digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving. De meubels zijn in meer dan 2.000 NCS-kleuren leverbaar, dus uw kleur zal er vast en zeker tussen zitten.

Wij zorgen graag dat u goed geïnstalleerd bent

U kunt uw televisie natuurlijk zelf installeren. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat u dat door onze servicemonteurs wilt laten doen. Bij Van Kapel monteren we uw televisie op de voet of aan de muur. We stellen de zenders in en verbinden uw nieuwe toestel met Wifi en uw randapparatuur, zoals uw DVD-speler of soundbar. Daarna kan het grote genieten beginnen.

Weet u al exact wat u wilt of wilt u kijken wat wij op TV-gebied allemaal in huis hebben? Ga dan naar onze webshop. Alle producten leveren wij tegen concurrerende prijzen.

Snel schakelen door eigen Technische Dienst
Wij kunnen uw apparatuur installeren en onderhouden
Veel vakkennis, ervaring en advies op maat
Vergaande service tot in uw bedrijf of huis