Advies op maat van één van onze specialisten

We leggen een computernetwerk aan dat snel en betrouwbaar is

Het aanleggen van een computernetwerk, ofwel datanetwerk, is maatwerk. Bij Van Kapel Installatietechniek bespreken we daarom altijd eerst met u waaraan uw datanetwerk moet voldoen. Zo brengen we onder meer in kaart hoeveel computers u nu en in de toekomst op het netwerk wilt aansluiten. Pas als we al uw eisen en wensen kennen, kunnen we beslissingen nemen over bandbreedte, internetsnelheid en wifi en weten we hoeveel UTP-aansluitingen we langs de wand moeten plaatsen. Zo zorgen wij dat uw datanetwerk aan al uw wensen voldoet. En dat het supersnel en betrouwbaar is.

De juiste aansluiting voor elke desktop, laptop en telefoon

Wij weten precies wat er bij het aanleggen van een datanetwerk komt kijken en leggen een gecertificeerde data-installatie voor u aan. Vooraf denken we goed na over de indeling van uw pand. Als het kan maken we gebruik van de plattegrond en tekenen we daarop alle werkplekken uit. Met als resultaat de juiste aansluiting voor elke desktop, laptop en telefoon.


We werken uw datanetwerk heel mooi weg

Bij het aanleggen van een datanetwerk trekken we heel veel kabels. Maar vervolgens werken wij die ook heel netjes weg. Dat doen we bijvoorbeeld met kabelgoten onder de vloer of in het plafond. Daarnaast maken we gebruik van zuilen of vloerpotten. Kortom, we leveren net werk als het gaat om uw datanetwerk.

We breiden ook bestaande netwerken verder uit

Bij Van Kapel Installatietechniek leggen we uw computernetwerk vakkundig aan en werken we uitsluitend met A-merk materialen. We ontwerpen en installeren niet alleen nieuwe datanetwerken, maar breiden ook bestaande netwerken verder uit. Meestal installeren we het CAT6 datanetwerk. Daarbij verbinden we de verschillende apparaten met binnen- en buitenkabels met elkaar en maken we gebruik van universele aansluitingen.

Bij een storing komen we direct in actie

Zonder communicatie kunt u niets ondernemen. Daarom is de betrouwbaarheid van een datanetwerk zo belangrijk. Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunnen wij bij u langskomen om het probleem op te lossen. Op Van Kapel Installatietechniek kunt u bouwen.

Wilt u ook maatwerk als het gaat om uw datanetwerk? Schakel ons dan in voor een vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend een advies voor een gecertificeerd datanetwerk dat supersnel en betrouwbaar is? En dat perfect is afgestemd op uw bedrijf of woning? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.