Een eenvoudig alarmsysteem heeft al een afschrikkende werking

U hoeft van uw woning echt geen Fort Knox te maken. Bij Van Kapel Installatietechniek gebruiken wij voor particulieren vaak de draadloze systemen van Risco. Deze zijn flexibel, betrouwbaar, betaalbaar en éénvoudig in gebruik. Ze zijn voorzien van de nieuwste technieken.  Bediening en alarmering werkt eenvoudig via een app op uw iPhone of Android smartphone. De montage van dit Risco alarmsysteem is wat minder eenvoudig. Een programmeerfout is snel gemaakt. De monteurs van onze Technische Dienst monteren deze alarminstallatie graag voor u.

Met onze camera bewakings systemen staan inbrekers er mooi op

Bij sommige particuliere woningen, maar zeker bij bedrijven en overheidsgebouwen gebruiken wij Risco inbraakbeveiligingssystemen met camera. De beelden kunnen real time of achteraf worden bekeken, zodat inbrekers er ‘goed opstaan’. Als er daadwerkelijk sprake is van een misdrijf, dan kunnen de beelden gedeeld worden met de bewakingsdienst of politie. Zo kunnen inbrekers op heterdaad worden betrapt. Onze monteurs installeren zo’n alarmsysteem met camera graag voor u.

Bij gebouw- en terreinbeveiliging draait het ook om de positie van de camera's

Bij Van Kapel Installatietechniek hebben we de specifieke kennis en ervaring om de beveiligingsinstallatie op de juiste manier aan te leggen. Wij weten bijvoorbeeld hoe je de beveiligingscamera’s moet positioneren. Zodat inbrekers ze wel kunnen zien, maar er niet bij kunnen. Onze beveiligingsinstallateurs adviseren u graag hoe u maximaal rendement haalt uit uw investering.

Met een elektronisch toegangscontrolesysteem voorkomt u dat inbrekers binnenlopen

Bij een kantoor of bedrijf is het belangrijk dat uitsluitend de medewerkers toegang krijgen en dat er geen inbrekers kunnen ‘binnenlopen’. Bij Van Kapel kunnen we een elektronisch toegangscontrolesysteem voor u installeren. Alle medewerkers krijgen een unieke pincode (of tag). Zodra zij deze code intoetsen op het codebedienpaneel krijgen zij automatisch toegang. De beheerder kan op één online platform op afstand via internet real time een pincode wijzigen of (tijdelijk) toevoegen.

Hou inbrekers buiten de deur. Schakel ons in voor een beveiligingsadvies op maat

Voorkom dat inbrekers bij u binnenlopen en neem contact met ons op. Onze installateurs adviseren u graag hoe en waarmee u uw woning of bedrijf het beste kunt beveiligen.

Met een goede brandbeveiliging zijn de hulpdiensten er als de brandweer bij

Een bedrijf, horecagelegenheid of overheidsinstelling kan niet zonder goede brandmeldinstallatie.
Een brandmeldsysteem slaat bij de minste of geringste rookontwikkeling alarm, waardoor snel kan worden ingegrepen. Dat is van levensbelang. Want daarmee kunt u slachtoffers voorkomen en verkleint u het risico op onherstelbare schade aanzienlijk.

Maatwerk in brandmeldsystemen en ontruimings-alarminstallaties

Bij Van Kapel installeren we een betrouwbaar brandmeldsysteem dat volledig is afgestemd op uw gebouw en de gebruikskenmerken. Wij leveren een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve systemen voor branddetectie. Voor zowel kleine als grote projecten, van een enkele detector tot complete netwerken.

Ons leveringspakket bestaat onder meer uit adresseerbare en conventionele brandmeldsystemen conform NEN2535. We leveren ook ontruimingsalarminstallaties type A (gesproken berichten), en type B (geïntegreerd met een brandmeldsysteem) conform NEN2575. En daar waar specifieke oplossingen nodig zijn, leveren wij aspiratiesystemen, blus- en sprinklermeldpanelen en CO/LPG detectiesystemen. Ook voedingen, brandweerpanelen en kleefmagneten zitten in ons pakket.

Het merendeel van de producten kunnen wij direct uit voorraad leveren. Onze installateurs stellen graag voor u vast waaraan de brandbeveiliging in uw pand dient te voldoen. Op basis daarvan adviseren wij u voor welke brandmeldinstallatie u het beste kunt kiezen.

Bent u geïnteresseerd in een NEN 3140 keuring of NEN 1010 keuring?

Snel schakelen door eigen Technische Dienst
Wij kunnen uw apparatuur installeren en onderhouden
Veel vakkennis, ervaring en advies op maat
Vergaande service tot in uw bedrijf of huis